Tilbud!
,

6-personers telt flerfarvet

Original price was: 923 kr..Current price is: 758 kr..

Oplev den ultimative udendørs komfort med vores topkvalitets 6-personers telt i flerfarvet design. Ideel til familiens næste eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 12081201365165081 Kategorier: ,

rstativerne og stålstængerne holder teltet stabilt, selv i blæsende vejrforhold. Med en højde på 190 cm er der rigelig plads til at stå oprejst og bevæge dig frit inden i teltet.
Dette fantastiske telt er designet til at rumme op til 6 personer, hvilket gør det ideelt til familieudflugter eller campingture med venner. De rummelige sovekabiner giver privatliv og komfort til alle og har god ventilation for at sikre en behagelig søvnoplevelse.
Teltet har flere vinduer og indgange, som kan åbnes og lukkes efter behov, så du kan nyde den smukke natur og frisk luft, mens du stadig er beskyttet mod vinden og insekter. Det flerfarvede design giver teltet et festligt og livligt udseende, der skiller sig ud på enhver campingplads.
Med praktiske lommer til opbevaring af småting, en hævet bund for ekstra beskyttelse mod vand og en UV-beskyttende overflade er dette telt både funktionelt og stilfuldt. Tag det med på dine næste eventyr og oplev naturen på en ny og spændende måde med dette 6-personers telt flerfarvet. Lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “6-personers telt flerfarvet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.